Bierfestival 2021

Ja hoor….we mogen weer 🙂

Dit jaar een jubileum, het 25e Bergse bierfestival. Een festival wat de afgelopen 25 jaar veel brouwers en bezoekers heeft mogen begroeten. Al 25 jaar werkt het Bergsche bierbrouwers gilde met een hoop enthousiasme ieder jaar weer aan een super gezellig festival.
Al weer heel wat jaren is de plaats van handelingen de Potterstraat ter hoogte van het Provoosthuis. Moesten we vorig jaar nog uitwijken naar een virtuele editie, mogen we dit jaar jullie hopelijk weer begroeten voor een “echt” festival in de Potterstraat. De brouwers en ook het gilde hebben er weer ontzettend veel zin in.

Dus zet 18 september (14:00 – 22:00) in je agenda. Een hapje, drankje(s) en live muziek zijn de ingrediĂ«nten voor dit mooie festival.

Op dit moment proberen we middels testen voor toegang invulling te geven aan het festival (geen 1.5 meter regel). Wij zullen het festival inrichten volgens de voor dat moment geldende regels.
Houdt daarom onze facebook pagina, website of Bergs Bierfestival app in de gaten. Deze zal de komende tijd regelmatig worden geactualiseerd met informatie over het festival zoals, aanwezige brouwerijen, covid informatie en verschillende festival tips. Hieronder kun je de app downloaden en ben je altijd op de hoogte.

 

Hopelijk zien we elkaar 18 september 2021 (14:00 – 22:00)