Skip to content

Bergs bierfestival 2021

Totaal beschikbare plaatsen: 750 (0 Left:)
TOEVOEGEN AAN JE AGENDA

Datum en tijd:

18 september 2021 14:00 - 22:00

Locatie evenement:

Festival terrein,Potterstraat 36,Bergen op Zoom,4611 NJ,Nederland

Deel dit event

Beschrijving

Het Bergs bierfestival 2021 gaat door!! We houden ons hierbij aan de spelregels die gelden voor evenementen met maximaal 750 bezoekers (zie: RIVM). 1.5 meter regel is niet van toepassing.

Bezoekers moeten een coronatoegangsbewijs hebben. Dat betekent:

  • een vaccinatiebewijs;
  • of een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud;
  • of een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement.

Vul daarom onderstaand formulier zo correct mogelijk in (dus naam zoals op identiteitsbewijs en in corona QR app zichtbaar is). Na het invullen ontvang je een registratiebewijs, neem deze (geprint) samen met je Corona-QR code, herstelbewijs of negatieve testuitslag (minder dan 24 uur) en een geldig identiteitsbewijs mee naar het festival. Er kan bij onduidelijkheden gevraagd worden naar je identiteitsbewijs.

Door het invullen van onderstaand formulier geef je toestemming dat wij je gegevens tot 14 dagen na het festival mogen bewaren, en dat wij mogen vragen om je identiteitsbewijs te tonen.
De ingang van het festival bevind zich aan de zijde van de Bosstraat.

Bij voorbaat ons excuus voor de “uitgebreide” disclaimer, maar gezondheid boven alles. Laten we genieten van een gezellig bierfestival en de vrijheid van dit festival omarmen. Proost !!

*indien de spelregels tussentijds veranderen zullen wij dit met jullie communiceren. Voor verdere vragen, neem contact op met ons: vul hier het formulier in.

Event afgelopen