SBI Homebrew

Fermentis werkt met iedereen in de wereld van bier, wijn, sterke drank en andere gefermenteerde dranken.

Het assortiment producten en diensten dekt bijna alle professionele vereisten: van het veiligstellen van de productie tot het uiten van zintuiglijke kenmerken. Business Unit van de Lesaffre Group, wereldwijde sleutelspeler in gist- en fermentatieoplossingen.

Fermentis bouwt oplossingen en resultaten op zijn getalenteerde experts, visionair R&D-programma, industriële expertise die voldoet aan de hoogste internationale kwaliteitsnormen en een sterke en coherente marketing- en communicatiestrategie.

Zijn missie? Word de voor de hand liggende keuze voor brouwers, wijnmakers en alle producenten van gefermenteerde dranken, en help hen hun inventiviteit en creativiteit te uiten.

Meer dan een eeuw lang produceerde onze mouterij mout voor alle soorten bier, van blonde lager tot donker ales, bitters en stouts. Onze gerst die van uitzonderlijk hoge kwaliteit zijn, zorgt samen met de geavanceerde technologische mogelijkheden en lange ervaring voor een excellent mout. Vanaf 1906 investeerde The Swaen in de allernieuwste technieken en productiemethoden.

Onze voornaamste focus is het bevoorraden van de kleine tot middelgrote brouwerijen, met kwaliteitsvol basismout en met het assortiment van The Swaen met zijn gespecialiseerde moutsoorten.