Foodpairing

Bierparing met mooie streekproducten

3e Jaar

Voor de 3e maal mogen wij op ons festival een foodparing presenteren

Schrijf je nu in.

Dit jaar word er voor de 3e maal een zogeheten foodpairing sessie georganiseerd op het Bergs Bierfestival. Dit jaar heeft het festival het dicht bij huis gezocht en gekozen voor lokale streekproducten. Malu Bogers van Hugo Bogers Boerderijwinkel zal samen met Gildelid en Stibon bierambassadeur Bertram van Beers een mooie mix van festivalbieren en streekproducten serveren in het Provoosthuis. Behalve achterliggende informatie over de te proeven bieren en gerechten zelf, word er per specifiek gerecht en bier kort verteld hoe en waarom deze smaken elkaar nu juist complementeren (aanvullen) of contrasteren (tegenovergesteld)

SESSIE

De sessies duren ongeveer 1 uur waarbij ongeveer 5 bieren + gerecht worden geproefd (€15,00 pp). Een deel van de te proeven bieren zal ook beschikbaar zijn op het festival. U zult bieren die u eerder heeft geproefd na de foodpairing wellicht anders ervaren of merken dat gerechten of bieren die u zelf niet zo snel zou uitkiezen ineens erg goed bevallen!  

Bestellen


De inschrijving voor de foodpairing is inmiddels gesloten. Voor 2019 zitten we vol. Houd voor het 24e festival onze website en facebook pagina in de gaten zodat je volgend jaar op tijd bent, bedankt voor de belangstelling.  

Kom proeven tijdens het festival.

Volg Hugo Bogers Boerderijwinkel

Volg op facebook