MusLukt superior craftbeers

Wist je ?

Kunst en Culinair...

‘MusLukt’ is een bronzen vogel ontworpen door Leny Franken van atelier L2 art+design. Een fantasievogel met het onzin-woord MusLukt als perfecte naam voor deze unieke sculptuur… De MusLukt mag terecht het boegbeeld van atelier L2 worden genoemd. Met veel plezier en vooral met passie werkt Leny Franken als beeldend kunstenaar aan haar collectie die inmiddels in ruim vijftien galeries in Zwitserland, België, Duitsland en Nederland permanent te zien is. Haar partner Leo Klein liet zich inspireren door de MusLukt en bedacht het concept voor het ‘vloeibare brons’, het MusLukt craftbeer.

Met liefde voor het vakmanschap brouwde AMBRASS brouwerij uit Sittard, het eerste MusLukt craftbeer 5.5%, dat het begrip ‘vloeibaar brons’ alle eer aan doet. Op 24 maart 2017 werd in deze Sittardse brouwerij de éérste MusLukt bottle2share geopend.
Dus dat Muslukt meer is dan bier moge duidelijk zijn. Kom daarom de bieren proeven op het Bergs Bierfestival, en geniet van de verhalen van de brouwers welke schuil gaan achter de mooie bieren.