OBBK 2020

De inschrijving voor het Open Bergsche Bierbrouw Kampioenschap is weer gestart. Per deelnemer mogen maximaal 10 bieren worden ingezonden. Meer informatie en het reglement zijn terug te vinden in het OBBK menu.

Jan Goossen

voorzitter@bergsbierfestival.nl

We zijn blij om te mogen melden dat het jaarlijkse OBBK ook in deze rare tijden toch door kan gaan. Door meedenken en de medewerking van de keurmeesters hebben we een mogelijkheid gevonden om de keuring voor dit jaar plaats te laten vinden.

De keuring en prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens het virtueel Bergs Bierfestival, zodat een gezellig, bierig en muzikaal entourage verzekerd is.
Het Bergs Bierfestival zal dit jaar online plaatsvinden.
Door deze nieuwe ontwikkelingen hebben we het aantal bieren wat toegelaten wordt tot de wedstrijd kunnen uitbreiden, zijn de inleveradressen beperkt en is er de mogelijkheid tot het opsturen van de wedstrijdbieren. Let op: De wedstrijdbieren dienen iets eerder te worden ingeleverd dan dat u van ons gewend bent. 

Na inschrijving voor het OBBK zult u nog uitgebreid ge├»nformeerd worden over de online prijsuitreiking en het bijbehorende Bergs Bierfestival.