Ook dit jaar weer een warm welkom voor Ebontree. Een brouwer welke de afgelopen jaren behoorlijk wat prijzen in de wacht wist te slepen, zoals ook de laatste trofee: Beste bier van zuid-holland 2018 met hun 3c IPA.

Na een aantal jaren als hobbybrouwer bier gebrouwen te hebben, hebben we begin 2017 de stap naar professionele brouwerij gemaakt. We brouwen een breed spectrum van bieren, maar hebben een voorkeur voor donkere en hoppige bieren.

Rien vertelt:

In 2014 is het brouwvirus bij mij begonnen.
Sindsdien heb ik een grote diversiteit aan bierstijlen gebrouwen van Amerikaanse IPA`s tot aan Belgische tripels en Nederlandse Bockbieren. In deze periode heb ik met verschillende bieren prijzen gewonnen als hobbybrouwer, waaronder een 2e prijs op het Open Nederlandse Brouwkampioenschap 2016 voor hobbybrouwers.
Sinds 1 januari 2017 ben ik samen met mijn vrouw gestart met Ebontree. Een microbrouwerij die staat voor eigenwijze bieren die soms met bijzondere ingrediƫnten worden gebrouwen. Zo brouwen we met thee en koffie in onze bieren, maar zijn ook op kleine schaal begonnen met vatgerijpte bieren.In 2018 is onze Ebon 3C IPA uitgeroepen tot lekkerste bier van Zuid Holland.