Festival 2021 uitverkocht

Met een dubbel gevoel kunnen we melden dat het festival helemaal is uitverkocht. Waarom zo’n dubbel gevoel? Er zijn nog zoveel mensen die zich hebben aangemeld om ook het festival te kunnen bezoeken…..maar het maximum van 750 kaarten is (helaas) het maximum.

Mocht het zo zijn dat je kaarten hebt en toch verhinderd bent, laat het dan weten zodat wij deze kaarten opnieuw aan kunnen bieden. Stuur een bericht o.v.v. je bestelnummer zodat wij e.e.a administratief af kunnen werken en je persoonsgegevens direct kunnen verwijderen.

Voor de bezoekers die er 18 september bij zijn 🙂 we gaan er een heel fijn bierfestival van maken. Het is een afgesloten terrein en daarom hebben wij gepoogd zoveel mogelijk voorzieningen beschikbaar te hebben op het terrein. Er is wat te eten, er is behalve bier ook frisdrank verkrijgbaar bij de festival stand en ook het sanitair is geregeld.

Dan nog een kleine huishoudelijke mededeling:
Als je kaarten hebt aangeschaft dan heb je hier een bevestiging van ontvangen, vervolgens zijn de tickets op (naam zoals op je identiteitsbewijs staat) naar je toegestuurd. Op het ticket staat geen QR of barcode. Neem dit ticket mee naar de ingang van het festival (toegang via de kant vd Bosstraat) en laat je Corona-qr code op je telefoon zien zodat wij die kunnen scannen……..en dan gaan we proosten 🙂

Mocht je wel een bevestiging hebben, maar geen tickets hebben ontvangen? Of de tenaamstelling op het ticket klopt niet, neem dan even contact met ons op via onderstaand formulier en vul ook je bestelnummer is.

Iedereen een heel fijn festival toegewenst !!