Lid worden ??

Deze vraag ontvangen we (gelukkig) regelmatig.

Dus jij wilt ook lid worden van het Bergsche Bierbrouwers Gilde…….leuk!!

Wij zijn een actieve vereniging met jaarlijks terugkerende activiteiten, zoals de clubkampioenschappen, excursie, the after summer bbq, kerstavond, bergs bierfestival en tal van leuke gilde avonden met vaak interessante onderwerpen en af en toe een gastspreker….en uiteraard is er op de gilde avond voldoende tijd en ruimte om elkaars heerlijke bier te brouwen en lekker lullen over alles wat met bier te maken heeft. EN last but not least, hebben we binnen het gilde een webshop welke onze inkoop commissie telkens weet te vullen met mooie voordelige brouw ingredienten zoals: mout, hop, gist en kroonkurken bijvoorbeeld.

 

Dus waar wacht je nog op, heb je brouw ervaring neem dan met ons contact op voor het afleggen van een proeve van bekwaamheid. Aan de hand van een door jou gebrouwen bier keuren een aantal gilde leden je bier (…goed) en kun je lid worden van het Bergsche Bierbrouwers Gilde.

Heb je geen brouw ervaring…niet getreurd schijf je dan in voor onze bierbrouwcursus welke in het najaar weer van start gaat, en waar je door zelf te brouwen aan de hand van de opgedane kennis op de klassikale cursus avonden de fijne kneepjes van het brouw vak leert en ben je al heeeel snel aspirant lid van ons gilde en kan profiteren van al het moois hierboven staat geschreven.