Gilde intern

De laatste gilde info en algemene zaken.

Wil je ook wat kwijt op het prikbord of heb je iets te delen. Vul onder op de site het formulier in voor de website redactie en e.e.a. wordt geregeld.

Zoek je de webshop..deze staat in het menu bij Gilde Leden of klik hiernaast).

Met de komst van onze nieuwe website nemen ook de communicatie mogelijkheden toe. Deze pagina (buiten de mailings) is er daar 1 van en kan wellicht uitmonden in een gezamenlijk prikbord waar later iedereen zelf berichten, recepten, koopjes e.d. met elkaar kan delen.

De presentatie over bockbier welke Johan Tiegelaar heeft gegeven staat online. Nog eens nalezen?? kijk dan bij [extra] -> [presentaties]

Vrijwilligers Bierfestival

Namens de festival commissie: Iedereen ontzettend bedankt voor jullie bijdrage aan ons Bergs Bierfestival. We mochten dit jaar ook weer rekenen op een groot aantal vrijwilligers…..meer dan we nodig hadden. Daar mogen we trots op zijn.

 

Enne…bedankt eej. (later doen we dat nog eens dunnetjes over op de vrijwilligers avond). 

Binnenkort zal de datum rondgestuurd worden voor de vrijwilligersavond. Waarschijnlijk 2e of 3e donderdag in nov.

Extra smooth pakket gereed

De mout pakketten zijn gereed. Iedereen ontvangt een mail inzake het ophalen van de pakketten. Deze liggen klaar bij Rob Visser en Johan Koevoets.

 

Het recept vind je in het menu recepten en vervolgens klasse A

Wanneer?

Zijn de gildeavonden

Kom je er niet uit of heb je vragen over de website. Laat dan een bericht achter via het onderstaande webformulier. Kies hier voor techniek of stuur een app naar 0634001062 (bertram),