De inschrijvingen voor het OBBK zijn gesloten. Wij willen iedereen hartelijk danken voor het massaal insturen van de bieren. De komende periode gaat een zeer ervaren team van het Bier keumeesters gilde aan de slag met de bieren. TIjdens het virtuele 24e Bergs Bierfestival zullen de finale bieren worden gekeurd. De uitslag zullen we 19 september na het festival direct online zetten……maar er is meer !!

Joris Stoop en Jacob Francke

Organisatie OBBK

Op 19 september heeft het Bergs bierbrouwers gilde haar virtuele festival welke niet alleen via de streekomroep Zuidwest is te volgen, maar ook door heel Nederland via facebook en  website.

Tijdens deze 2 uur durende uitzending zullen wij de uitslag van het OBBK presenteren, keurmeesters, brouwers en gildeleden aan het woord laten. Om deze gezellig sfeer thuis mee te kunnen beleven kun je op de website festival.bierbrouwersgilde.nl een mooi bierpakket bestellen (wij versturen ook) in dit pakket zitten mooie bieren van onze festival brouwers…en zelfs een aantal bieren die tijdens het festival hun introductie genieten. Genoed redenen zou ik zeggen om een pakket in huis te halen en te genieten van de mooie bieren, het bijwonen van een pubquiz en dat alles in optimale kwaliteit…..zo je woonkamer in.

En je steunt daarmee direct onze vereniging en het festival. Dank je wel alvast.

Festival commissie.

ZuidWest TV
ZuidWest TV is 24 uur per dag te zien in de gemeente Bergen op Zoom, Roosendaal, Woensdrecht, Steenbergen, Halderberge, Rucphen, Zundert en Moerdijk via kanaal 40 van Ziggo.
In de gemeenten Roosendaal, Bergen op Zoom en Woensdrecht via het digitale KPN kanaal 1420. Via XS4ALL 596 en Telfort kanaal 1420.
Via Vodafone op kanaal 792. Heeft u Tele2, klik dan hier over hoe u ons kunt ontvangen.
Maar natuurlijk is dit programma ook LIVE te bekijken en later terug te kijken via de website. En via de lokale omroep app (googleplay en appstore).
Analoog is ZuidWest TV te zien in de gemeenten Roosendaal, Bergen op Zoom en Woensdrecht op 480.000Mhz.
facebook: /ZuidWestTV twitter:@ZuidWestTV